ams-tv: Vi hyllar nya Ford Mustang – "de har kommit ikapp"

Vi hyllar nya Ford Mustang, förklarar varför nya Passat inte kan hota Volvo V70 och diskuterar hur du bäst försvarar din dyra bil för din partner i senaste avsnittet av ams-tv.

I senaste avsnittet av ams-tv diskuterar Peter Ternström, seriebilbytaren och bloggaren Peder Karlsson och chefredaktör Alrik Söderlind om den senaste veckans bilnyheter och händelser.

Vi pratar bland annat om bästa sättet att förklara och försvara sitt bilintresse för sin partner – och då slinker det fram att Peder Karlsson trimmat en Nissan GT-R för en kvarts miljon kronor. Han kräver att inspelningen stängs av men det struntar vi förstås i...

Ford ska äntligen börja sälja Mustang på den svenska marknaden och både Peder Karlsson och Peter Ternström tror att det kan vara en roligare bil än en motsvarande Porsche.

"För tio år sedan hade jag köpt Porschen, men idag vet jag inte. Amerikanerna har kommit ikapp. Nya Corvetten är också trevlig", säger Peder och får medhåll från Peter:

"Corvette C7 är fantastisk, jag hyrde en sådan några dagar i Miami förra vintern. Vilken schysst bil det är!"

Vi har också provkört nya Volkswagen Passat och Ford Mondeo vilket får både Peder och Peter att gäspa. Men detta är viktiga bilar med hög tekniknivå som säkert kan hota Volvo V70 och ta över förstaplatsen i försäljningsstatistiken, även om Peder inte är helt övertygad.

"Folk köper väl en Volvo ändå, även om de inte har någon produktutveckling på tre år", säger han.

ams-tv: Bränslebluffen och BMW:s framhjulsdrivna familjebuss
ams-tv: Bilarna du kan göra klipp på – och Ternströms pinsamma misstag

Jag tror absolut att Volkswagen Passat och Ford Mondeo kommer utmana Volvo V70 om förstaplatsen.
230
279
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.