Jerry Seinfeld berättar hur man lär sig älska Saab

”Om du inte gillar det som är annorlunda, då är inte Saab rätt bil för dig” säger Jerry Seinfeld när han träffar komikerkollegan Fred Arminsen. Det är dags för ännu ett avsnitt av ”Comedians in Cars Getting Coffee” och den här gången kör Jerry Seinfeld en tvåtakts Saab 96 Monte Carlo 850 från 1965.
Annons

Vi vet att komikern Jerry Seinfeld är en av de största Porsche-entusiasterna som går i ett par gympaskor, med en väldigt stor samling av unika modeller – inklusive en 918 Spyder. Men att Jerry Seinfeld också gillar Saab var kanske en nyhet för många, även om de minnesgoda nog kommer ihåg att Saab 900 Cabriolet fanns med i flera avsnitt i den berömda TV-serien.

Det är dags för episod fem i säsong fem av ”Comedians in Cars Getting Coffee” och den här gången är det Fred Armisen som är gäst och de tar en tur i Portland, som för övrigt verkar vara en riktig ”kaffestad” med massor av små rosterier och caféer.

”Den låter konstigt, den känns konstigt, den går konstigt. Om du inte gillar sådant som är konstigt, då är Saab inte rätt bil för dig. Saab är en av mina bilfavoriter,” berättar Jerry Seinfeld i inledningen av programmet.

Jerry Seinfeld tar med sig komikern Fred Armisen i sin inlånade Saab Monte Carlo 850 och visar hur man tankar en tvåtaktare med inblandad olja. Vilket är lite förvillande eftersom just Saab Monte Carlo 850 hade en separat oljetank som skötte inblandningen av olja.

Svenska bilmodeller har förekommit förut i ”Comedians in Cars Getting Coffee”. Om ni klickar på länken nedan kan ni se Jerry Seinfeld köra en Volvo P1800S när han träffar Tina Fey.

 

Missa inte denna läsning:

Jerry Seinfeld träffar Tina Fey – i en Volvo P1800S

 

Källa:

Comedians in Cars Getting Coffee

Annons
Annons
Rulla till toppen