Spion: Mystisk testmula från BMW fångad på bild

BMW testar något väldigt hemligt på vägarna i södra Tyskland just nu. Testbilen ser ut som en M235i, men den är mycket kortare och har en del underliga detaljer. Vad tror du detta är?

Vår spionfotograf befinner sig som vanligt ute på vägarna för att hitta hemliga testbilar – men den här gången har han hittat något så hemligt att han inte ens själv vet vad det är. Testingenjörerna från BMW blev inte särskilt glada när de såg kameran.

Detta är alltså en testmula från BMW som körs omkring i södra Tyskland. Första intrycket är att detta skulle kunna vara en vanlig BMW M235i med tak, kolfiber och bakspoiler i kolfiber. Men titta noggrant på jämförelsebilden här nedan – axelavståndet är mycket kortare och bilen är dessutom lägre än 2-serie Coupé.

Läs också: Toyota och BMW bygger sportbil tillsammans

Skulle det kunna vara en testmula för den nya lättvikssportbilen som BMW utvecklar tillsammans med Toyota? Eller är det i själva verket en ny coupéversion av Mini?

Alla BMW-emblem har tagits bort och det finns inga skärmärken på karossen. Dessutom ser vindrutan väldigt låg och kort ut. Bästa gissningen är förmodligen att BMW testar en kommande sportbil, som förmodligen får namnet Z2.

Foto: SB Medien

Läs också: BMW 5-serie – nu är det slut på testmulor
Läs också: Mystisk Mercedes kan vara årets viktigaste bil

Jag tror den här testbilen döljer tekniken i den nya sportbilen som BMW utvecklar tillsammans med Toyota.
309
64
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.