Män luras till speed-dejting av kvinnlig stuntförare i en Mustang

Alla hjärtans dag och kanske förhoppningar om en ny kärlek? Ford preparerade en Mustang med filmkameror och satte ut en kontaktannons. En grupp ovetande män fick uppleva "speed-dating" i ordets rätta bemärkelse då deras nya bekantskap visar vad en kvinna kan åstadkomma bakom ratten på nya Mustang. Nu vet vi dessutom att föraren heter Prestin Persson och jobbar bland annat som instruktör på Willow Springs.

Lördag den 14 februari är det alla hjärtans dag och kanske är det en del som hoppas på en ny romans. "Speed-dating" är en kontaktform där man träffar en hel rad med nya människor under en begränsad tid, exempelvis tre–fem minuter per person, för att se om den rätta kemin uppstår.

I den här filmen har Ford preparerat en Mustang med filmkameror och de män som sätter sig i passagerarsätet får uppleva en ny typ av "speed-dating". Deras nya, kvinnliga bekantskap bjuder på en åktur men har uppenbarligen vissa problem med att hantera den manuella växellådan. Ända tills hon svänger in på en industritomt och visar vad Mustangen är kapabel till.

När artikeln publicerades första gången fanns ingen information om vem föraren är, men nu vet vi att det är Prestin Persson. Hon finns omnämnd på Imdb.com och Linkedin men så många detaljer har vi inte förutom att hennes mamma (svenska?) också arbetat som stuntförare. Prestin Persson har medverkat i en del filmer, kör rally och har även arbetat som förarinstruktör på Willow Springs.

En annan gammal goding i den här genren är när Nascar-föraren Jeff Gordon klär ut sig och träffar en intet ont anande bilhandlare. De ger sig ut på en provtur i en Chevrolet Camaro och naturligtvis urartar det hela till en vild biljakt. Du kan se filmen i rutan nedtill och du är inte ensam, den har fått 43 miljoner visningar. Missa heller inte när Jeff Gordon lurar motorjournalisten Travis Okulski på Jalopnik, som kämpar för sitt liv i baksätet på "taxin".

 

Fler filmer i samma stil:

Missa inte: Nascar-förare låtsas vara taxichaufför – skrämmer skiten ur Jalopniks redaktör

Läs också: Travis Okulski bekräftar: "Jag blev lurad på riktigt av Jeff Gordon"

 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Hade jag åkt med henne hade jag fått panik, helt klart ...
45
173