En mammas svar på Gymkhana – här är ”Momkhana”!

Är det Ken Block som sladdar runt i förorten och spelar in ännu en Gymkhana-video? Nej, det här är Shauna Duggins som hämtat ungarna på skolan och tar den snabba vägen hem. Under huven på familjebussen gömmer sig en V8 på 550 hk och då är det lätt hänt att bakhjulen går upp i rök – typ hela tiden!

Titta gärna på filmen i rutan nedtill också, där får ni "Behind the Scenes" som visar hur roligt inspelningsteamet hade när de gjorde filmen "Drifting in a Minivan – Momkhana Famous Footwear". Naturligtvis är allt en hejdlös parodi på Ken Blocks Gymkhana-filmer och det finns många blinkningar till dessa.

Shauna Duggins heter kvinnan bakom ratten och hon får beröm av teamet att hon lyckades få liv i den trötta familjebussen. Under huven ligger en Chevrolet LS3 V8 med cirkus 550 hk men det styrservot gäller det att veva snabbt för att få runt familjebussen – en Mazda, för övrigt.

Och var helt lugn, inga barn eller djur eller småfåglar fick sätta livet när filmen gjordes (prova inte det här hemma). Som vi ser var man väldigt försiktiga och barnen satte aldrig i bilen när det gick med full gas. Däremot kostade det en del trasiga fälgar och annat när filmen spelades in. Nu väntar vi bara på Ken Blocks svar, hur toppar man detta?

 

Missa inte denna läsning:

Film: Ken Block i Need For Speed Gymkhana Six

 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Riktigt kul film – mer sånt!
90
34