Film: Här är Koenigsegg Regera på väg till Genève

En spionbild på nya megabilen Koenigsegg Regera har halkat ut på nätet. Koenigsegg bjuder också på en ny film som visar hur hybridbilen Regera laddas. Koenigsegg Regera väntas få en sammanlagd toppeffekt över 1.360 hk.
Annons

Som alla redan vet har Koenigsegg med sig två nyheter till Genèvesalongen. Den nya Koenigsegg Agera RS är den ”lilla” nyheten på Genèvesalongen och dessutom ska man premiärvisa en ny ”megacar” som One:1 med en megawatt i toppeffekt, 1.360 hk. Den nya Regera ska erbjuda ett större mått av komfort och lyx, jämfört med Agera R, samtidigt som kraft och respons inte är på något sätt bortglömda egenskaper. En Dr Jekyll och Mr Hyde, som Koenigsegg själva uttryckte det på sin Facebook-sida.

Den nya Koenigsegg Regera blir en hybridbil med elmotorer på 700 hk som matas via ett vattenkylt batteripaket på 9 kWh. Den sammanlagda toppeffekten vet vi inte mer än att Regera betecknas som en ”megacar”, det vill säga har 1.360 hk (= 1 megawatt) eller mer.

Spionbilden nedan har dansat runt på nätet och vi gissar att den tagits vid transporten ned till Genève. På sitt instagramkonto har Koenigsegg delat med sig en film (se ovan) som visar en detalj vid luckan till laddkabeln. Lite svårt att orientera sig var luckan sitter på bilen, men ni läsare har kanske någon idé?

 

Missa inte denna läsning:

Uppdaterad: Koenigsegg Regera – megabilen får hybriddrift

 

Film: Här är Koenigsegg Regera på väg till Genève
Den här bilden har dansat runt på nätet senaste dygnet och visar av allt att döma själva transporten av Koenigsegg Regera. Som vi ser blir det en annan design än Agera-modellerna och mer får vi alltså snart se på Genèvesalongen. KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION
Annons
Annons
Rulla till toppen