Volvos reklam Made by Sweden fortsätter med Avicii

Den uppmärksammade reklamkampanjen "Made by Sweden" har gett Volvo vind i seglen. Efter Swedish House Mafia, Zlatan, Robyn och Börje Salming är det snart dags för en ny världsstjärna att hjälpa Volvo med marknadsföringen. Nyligen avslöjades DJ-artisten Avicii, Tim Bergling, under en reklamfotografering i Stockholm tillsammans med XC90.

Tim Bergling, mer känd som DJ-stjärnan Avicii

Tim Bergling, mer känd som DJ-stjärnan Avicii, avslöjades under en reklamfotografering i Stockholm tillsammans med Volvo XC90.

Som ni alla vet gjorde fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimović succé som reklambärare av Volvo XC70 i filmen "Made By Sweden". Ett smart drag som Volvo i efterhand beskrivit som "Zlatan-effekten" där det helt plötsligt blev riktigt coolt att ratta en Volvo XC70.

Innan Zlatan hade Volvo tagit hjälp av Swedish House Mafia och de följdes av Robyn och i januari fick vi se bland annat Börje Salming i "Made by Sweden – Vintersaga" (se filmen nedan).

Men snart är det dags för en ny världsstjärna att hjälpa Volvo med marknadsföringen. Tidningen "Dagens Media" råkade se hur Tim Bergling – mera känd som DJ-stjärnan Avicii – deltog i en reklamfotografering på Söder Mälarstrand med Stockholms stadshus och Riddarfjärden i bakgrunden. Ingen i fototeamet ville kommentera Aviciis deltagande, inte heller Volvos marknadschef Per Carleö. Reklamkampanjen "Made by Sweden" görs av byrån Forsman & Bodenfors.

 

Läs även:

• Zlatans Volvo-film "Made By Sweden"
• Så mycket tjänar Zlatan på Volvo-filmen
• Se Robyns nya reklamfilm för Volvo
• Volvo och Swedish House Mafia samarbetar

 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Jag tror att Avicii blir perfekt som reklamansikte för Volvo Cars!
277
33