Så kör ett proffs: Ambulansföraren trollar i trafiken

Vi har sett många filmer med folk som kör som galningar och kraschar sina bilar. Men den här ambulansföraren gör det som bara ett riktigt proffs kan – köra både snabbt och säkert. Se filmen som sätter hjärtat i halsgropen.
Annons

Ni som följer nyhetsflödet regelbundet här på www.automotorsport.se vet att det ibland vankas knycklad plåt. Vi har sett en Lamborghini Huracan krascha i 333 km/h, en Lamborghini Aventador som krockar i London, rallybilen som for ner i sjön, Ferrari 458:an som totalsmällde i Monaco, Teslan som klövs i två delar, en Bugatti Veyron som badade i havet och så vidare.

Gemensamt för alla dessa filmer är att föraren kört över sin förmåga. Men den här gången gör vi det motsatta – visar en film där det går både fort och säkert, utan plåtskador.

Filmen är hämtad från Budapest och kanske har motorsporten missat en talang, eller så var det just där som föraren tränade upp sin förmåga. Får vi tro de knapphändiga uppgifterna är det en sträcka på 8,4 kilometer som enligt Google Maps ska ta cirka 15 minuter att köra. Men föraren klarar det på under halva tiden, sex minuter! Nära ögat några gånger, mycket hjälp från bilisterna, men imponerande ändå med tanke på att patienten inte tål hur mycket buskörning som helst.

 

Missa inte denna läsning:

”BMW-förarna är de argaste i trafiken”

 

Annons
Annons
Rulla till toppen