Jay Leno lyrisk när han kör Koenigsegg Trevita

”Jag träffade aldrig Enzo Ferrari” säger programledaren och bilentusiasten Jay Leno men han är uppenbarligen väldigt nöjd över mötet med Christian von Koenigsegg. Tillsammans går de igenom en av endast tre specialtillverkade Koenigsegg CCXR Trevita, byggd i vit kolfiber. Jay Leno är lyrisk över Koenigsegg, minst sagt.
Annons

Ni som brukar titta på Jay Leno’s Garage vet att programledaren är en riktig entusiast. Bortglömda detaljer och obskyra fakta flödar i en strid ström ur Jay Leno som verkar ha ett helt bibliotek av bilar – taget direkt ur minnet. Allt sammanfogat på ett sätt så att man inte kan låta bli att ryckas med av entusiasmen.

Att det skulle slå gnistor i mötet mellan två riktiga bilentusiaster som Jay Leno och vår egen Christian von Koenigsegg var inte oväntat. Men det är härligt att se hur de två går igenom denna unika Koenigsegg CCXR Trevita, byggd i vit kolfiber, i endast tre exemplar.

Att Jay Leno är imponerad över både bilen och personen Koenigsegg går inte att ta fel på. Den Trevita som är med i filmen ägs av en privatperson som var vänlig nog att låna ut den till filminspelningen, varför Jay Leno tar det rätt lugnt under körningen.

 

Missa inte denna läsning:

Koenigsegg Trevita – kolfiber som vit stjärnhimmel

 

Annons
Annons
Rulla till toppen