Lewis Hamilton vill ha monsterbilen

Produktionen av den vansinniga offroadbilen har visserligen avslutats, men Mercedes kan säkert göra ett undantag för sin bästa affischpojke. Lewis Hamiltons vill nämligen ha en Mercedes-Benz G63 AMG 6x6.
Annons

Lewis Hamilton vill ha monsterbilen
Lewis Hamilton vill ha en Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6. Och vem vill inte det?

Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 är en av världens coolaste bilar. Kanske den coolaste. Att inte Mercedes egen Formel 1-mästare Lewis Hamilton har den, är nästan konstigt. Särskilt som hans bilsamling är omvittnat stor och ständigt växande.

Men nu verkar det i alla fall bli ordning på just den här saken. Produktionen av den vansinniga offroadbilen har visserligen avslutats, men Mercedes kan säkert göra ett undantag för sin bästa affischpojke. För på Lewis Hamiltons facebooksida finns en bild där han poserar med en vit Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6 och en text som lyder: ”Funderar på att skaffa en sådan här ”bad boy”. Vad tycker ni?”

Jo, vi tycker att världen skulle vara roligare om fler G 63 AMG 6×6 sågs på gatorna. 

Och att den är lite dyr drabbar ju inte direkt någon fattig (om han nu ens skulle behöver betala med egna pengar). När G 63 AMG 6×6 kom var den en av företagets dyraste modeller, efter Mercedes-Benz SLS Electric Drive, utgångspriset låg på 379.000 euro.

So…. Thinking about getting this bad boy. What do you think? #6×6 #GClass #BOSS Mercedes-Benz Mercedes-AMG

Posted by Lewis Hamilton on den 7 september 2015

Annons
Annons
Rulla till toppen