Spion: Volvo S90 inredningen avslöjad för första gången

Nya Volvo S90 testas som bäst på "hemmaplan" i USA och nu kan vi äntligen se hur inredningen ser ut. De nya spionbilderna ger en mycket god bild av hur S90 ser ut, både på insidan och utsidan.

Spion: Volvo S90 inredningen avslöjad för första gången
Tänk bort plastsköldarna och sen blir det här en riktig snygg sedanprofil. Coupélinjer, lång motorhuv, lågt och stiligt. Lovar gott!

Det lär inte vara långt kvar innan Volvo inleder presentationen av nya S90, efterföljaren till S80. Vi har fått många spionbilder men den senaste som kommer purfärska från USA visar fler och tydligare detaljer.

För första gången får vi se detaljer från inredningen, som märkligt nog inte alls är maskerad i testbilen. Som väntat är inredningen i Volvo S90 väldigt lik den i XC90. Det enda som förvånar är en konstig "tråd" som hänger ut och texten "WICE" intill pekskärmen.

Vi har inte kunnat googla oss till vad "WICE" betyder, mer än att gissa oss till att W kanske står för Wireless. Men ni läsare har kanske fler förslag för vad WICE är för något? Dela i så fall gärna med er i kommentarerna nedan.

Hur är då nya Volvo S90 att köra? Det vet vi faktiskt, eftersom chefredaktör Alrik Söderlind fått provköra en av bilarna i Göteborg, klicka på länken för att läsa om nya Volvo S90.

Och hur ser designen ut på S90? Det vet vi faktiskt också, eftersom det läckt ut bilder på modellbilar av nya Volvo S90. Tekniskt lär nya S90 få samma komponenter och drivlinor som XC90, det vill säga olika fyrcylindriga motorer med hybriden "Twin engine" som det mest snåla och starkaste alternativet.

 

Foto: Automedia, Copyright auto motor & sport

 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Man ser ju inte allt, men det jag ser gör att jag ändå ger "tummen upp" för Volvo S90!
777
117