Chris Harris kör LaFerrari, Porsche 918 och McLaren P1

Testar alla tre superhybriderna tillsammans med två profiler som du förmodligen känner igen.

Som vi har väntat – men nu är den här! Motorjournalisten Chris Harris har lyckats få ihop både LaFerrari, McLaren P1 och Porsche 918 Spyder i ett och samma test, i en och samma film.

Resultatet är helt fantastiskt.

Vi bjuds på en 52 minuter lång film från Portimao där Chris Harris tar hjälp av Tiff Needell och Marino Franchitti för att ta reda på vilken av bilarna som är snabbast.

Men det handlar förstås om mer än varvtider – det märks redan i början av filmen att Chris Harris & co är riktigt lyckliga över att ha samlat ihop de här tre superhybriderna för ett test.

Med tanke på Chris Harris historia hos Ferrari är det imponerande att han lyckats lägga vantarna på en LaFerrari. Han skruvar också på likadana Pirellidäck på McLaren och Ferrari.

"På så sätt kapar jag diskussionstråden på forumet Pistonheads med ungefär 700 sidor", skämtar Chris Harris, och menar att medlemmarna annars skulle ha diskuterat däckval istället för bilarna i sig.

När de tre förarna tillsammans kör tre varv runt Portimao har det klippts ihop på ett snyggt sätt och snacket runt fikabordet mot slutet är också kul att höra.

Nu väntar vi bara på Top Gear-gängets film också...

Så: vilken skulle du välja?

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Åtminstone en av de här tre bilarna har en given plats i mitt drömgarage.
171
20