Vansinnigt läcker Tesla Model S – och billig

Billigare än så här kan Tesla Model S aldrig bli. För endast 4.200 kronor kan läckerbiten bli din – eller rättare sagt dina barns – nya favorit.
Annons

En hel del av er som läser den här sajten är inte bara bilintresserade, ni är föräldrar också. Att bilintresset brukar sippra ner till barnen är inte allt för ovanligt och även om julafton nyligen passerades så kan vi inte låta bli att tipsa om Tesla Model S från amerikanska leksakstillverkaren Radio Flyer.

Blir man det lilla minsta charmad av modellbilar så är det omöjligt att inte falla pladask för Radio Flyers Tesla Model S. Den eldrivna (givetvis) leksaksbilen har utbytbart batteripack, laddas på tre timmar, fungerande strålkastare och en ”bilstereo” för ditt barns mp3-spelare. Detaljkvalitén är utsökt och Radio Flyer har till och med samma originalkulörer som riktiga Tesla Model S.

Topphastigheten går att ställa i två nivåer beroende på ålder och körskicklighet: fem eller tio km/h. Radio Flyers Tesla Model S är tänkt för barn i åldern tre–åtta år. Nej, du kan inte smygprova själv när barnen somnat, viktgränsen går vid 40 kilo.

Radio Flyers Tesla Model S kostar från 499 dollar (4.200 kronor) men ”fullutrustad” så hoppar priset upp till 804 dollar (6.800 kronor). Bilarna finns inte ute på marknaden ännu utan börjar levereras i maj men det går att förhandsbeställa hos Radio Flyers redan nu.

Känns det som för mycket pengar för en leksak så kan man alltid engagera de små ätteläggarna i ett gemensamt bilprojekt. Allt som behövs är fyra hjul, en skruvdragare, buntband, några lämpliga plankor från byggmarknaden och en avsågad trädgårdsstol.

Vansinnigt läcker Tesla Model S – och billig
Leendet säger ju egentligen allt. Bli världens bästa pappa/mamma och köp en Tesla till barnen. KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION
Vansinnigt läcker Tesla Model S – och billig
Givetvis finns det ett överdrag i samma design som Teslas eget. Ett måste… KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION
Vansinnigt läcker Tesla Model S – och billig
Den här finessen hade du garanterat inte på din egen trampbil från barndomen, uttag för mp3-spelare. Radio Flyers Tesla Model S har förstås denna finess också. KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION
Vansinnigt läcker Tesla Model S – och billig
Förstår att du är sugen på en provtur själv, men Radio Flyers Tesla Model S är tänkt för barn i åldern tre–åtta år. KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION
Annons
Annons
Rulla till toppen