Polestar Performance Parts – nya trimprylar till din Volvo

Polestar Performance Parts – nya trimprylar till din Volvo

Du gillar din Volvo men vill ha något lite extra, kanske en aning mera personligt? Då är Volvos nya satsning med "Polestar Performance Parts" något att titta närmare på. Här finns komponenter som gör din Volvo ännu roligare och framför allt mera personlig.

De produkter som tagits fram i serien Polestar Performance Parts är designade med filosofin "Made to Perform", vilket anknyter till reklamkampanjerna med "Made by Sweden" och "Made by People". Den erfarenhet man samlat efter 20 års tävlande inom motorsporten kommer väl till pass för att förbättra respons, kontroll och körglädje:

"Det vi har lärt oss på racingbanorna med våra kollegor på Cyan Racing är att mästerskap inte vinns över ett varv," säger Henrik Fries, teknisk utvecklingschef för Polestar.

"Hemligheten bakom våra framgångar på banorna är att skapa balanserade och förutsägbara bilar som ger föraren kontroll i alla situationer. Erfarenheter från banorna är direkt översatta till utvecklingen av våra gatbilar och prestandaprodukter. Nya Polestar Performance Parts är inget undantag, de följer precis samma filosofi."

Polestar Performance Parts kan köpas som ett så kallat "Complete Package" där man får alla delar som omfattar både hjulupphängning, hjul, luftfilter och avgassystem, liksom exteriöra stylingdetaljer och även delar för interiören. Det går också att köpa delarna separat.

Alla produkter i Polestar Performance Parts har samma standard som Volvos övriga komponenter och de påverkar inte originalgarantin på bilen. De modeller som omfattas i dagsläget är Volvo XC60, S60, V60 och V40.

Förutom komponenterna i Polestar Performance Parts finns det som tidigare meddelat Polestar-optimering för motorerna som höjer effekten, ger snabbare gasrespons och snabbare växlingar.

 

Utforska Polestar Performance Parts (klicka för nytt fönster)

 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Hade jag haft en Volvo skulle jag gärna använda Polestar Performance Parts.
150
24