Tesla avslöjar: Så reserverar du en Model 3

Intresset för nya Tesla Model 3 är enormt stort innan modellen ens visats. Premiärvisningen sker på ett särskilt event den 31 mars och då är det också fritt fram att reservera en Model 3 över hela världen, skriver Tesla i ett blogginlägg.

I Sverige behöver du lägga en handpenning på 10.000 kronor för att kunna köpa en Model 3. De som är intresserade av en Model 3 och som redan har en Tesla har förtur.

Men det finns också ett annat knep att ta till för att få förtur till en Model 3: genom att besöka en Teslabutik. Men det är också möjligt att förhandsboka en Model 3 på Teslas sajt.

Produktionen börjar sent 2017 så det dröjer alltså mer än ett år innan bilen ens kommer ut på vägarna, och då lär också kön vara enorm. Först ut är kunderna på västkusten i Nordamerika. Sedan jobbar sig Tesla "österut i världen" men det är ännu inte klart när europeiska kunder får sin Tesla Model 3.

"Vi vet att alla vill ha sin Model 3 så snart som möjligt. Vårt mål är att maximera kundnöjdheten inom ramarna för vad som är fysiskt möjligt", skriver Tesla i blogginlägget.

Missa inga bilnyheter – gilla oss på Facebook

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Jag ser fram emot att se nya Tesla Model 3!
290
36