Svenske mångmiljonären visar upp sin nya bil

Svensken Felix ”PewDiePie” Kjellberg har gjort sig superkänd och mångmiljonär genom att spela dataspel på Youtube. Men han tjänar inte bara grymma pengar, 2015 redovisade...
Annons

Svensken Felix ”PewDiePie” Kjellberg har gjort sig superkänd och mångmiljonär genom att spela dataspel på Youtube. Men han tjänar inte bara grymma pengar, 2015 redovisade han enligt uppgift 63 miljoner – i vinst!

Den tunga tidningen Time har även utsett honom till en av världens mest inflytelserika personer, andra namn på listan är bland annat Facebook-grundaren Mark Zuckerberg, president Barack Obama och påven Franciskus.

En ny video som PewDiePie publicerat på sin Youtube-kanal gör nu (ovanligt stor) succé på nätet, den har redan sju miljoner visningar.

I filmen visar han upp sin nya bil.

PewDiePie säger att han inspirerats av andra rika Youtubers som lägger upp filmer med sina Lamborghinis och Ferraris som de köpt för sina första egna intjänade pengar.

”Nu är det min tur att visa mitt läckra åk”, säger PewDiePie i filmen.

Och döm om vår förvåning när vi får se vilken bil det är! Högst oväntat val. Men PewDiePie verkar extremt nöjd. I filmen får vi en grundlig genomgång av bilen samt en högst okonventionell provkörning.

Kan du gissa vilken bil han har köpt? (Se svaret i filmen nedan, eller bild på bilen direkt under filmen.)

Svenske mångmiljonären visar upp sin nya bil
Här är Pewdiepies nya bil – gissade du rätt?
Annons
Annons
Rulla till toppen