Premiär för Volvo och Zlatan Ibrahimovićs nya Made By Sweden

Premiär för Volvo och Zlatan Ibrahimovićs nya Made By Sweden

I halvlekspausen i fotbollsmatchen mellan Sverige och Slovenien ska Volvo Cars visa sin nya reklamfilm med Zlatan Ibrahimović och V90. Premiären är idag, 30 maj, klockan 20:15. Ett litet smakprov får vi i en ny film, se längst ner på sidan.

Kampanjen "Made By Sweden" kommer att rulla över hela Europa under sommaren för att marknadsföra och lansera nya kombimodellen Volvo V90. I kampanjen ska Volvo lyfta fram betydelsen av att våga tänka annorlunda och vara trogen sina värderingar.

"Här finns många likheter mellan Zlatan och Volvo," säger Per Carleö, marknadsdirektör på Volvo Car Sverige. "Volvo V90 markerar en viktig milstolpe i Volvos transformation. Den visar det fokus Volvo har inom områden som design, hög säkerhet och smart funktionalitet. Vårt svenska arv har gett oss en särställning och gjort att vi känner en styrka i att gå vår egen väg. Vi har inte kommit hit genom att göra som alla andra."

Det är andra gången som fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimović medverkar i en av Volvos kampanjer. Första gången, 2014, visade Zlatan hur han och familjen hämtade kraft i den svenska fjällvärlden. Men den här gången har man Paris som miljö.

"Jag är glad över att jobba tillsammans med Volvo Cars igen," säger Zlatan Ibrahimović. "Jag har sett de nya bilarna, jag har kört och testat dem. Och jag tycker de är fantastiska. Precis som mig har Volvo gått sin egen väg och vågat tänka annorlunda. Förra kampanjen vi gjorde var bra, men den här gången är den Made By Zlatan."

I den nya reklamfilmen är det Hans Zimmer som står för musiken. Han har tidigare producerat filmmusik till en mängd stora Hollywoodfilmer:

"Jag har alltid varit ett stort fan av svenska ikoner som Abba och Zlatan," säger Hans Zimmer. "I det här projektet med Volvo Cars och Zlatan har jag fått uppleva det bästa av Sverige. Att få arbeta tillsammans har verkligen varit givande."

KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION

KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION

KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Den här filmen tänker jag inte missa!
163
71