Koenigsegg samlade 16 bilägare till en unik träff – film och bilder

Koenigsegg samlade 16 bilägare till en unik träff – film och bilder

Att se och uppleva en bil byggd av Koenigsegg Automotive är något alldeles speciellt. Design, prestanda och perfekt detaljkvalitet i utsökta material är sammantaget något som få (ingen?) andra biltillverkare kan erbjuda.

Vad sägs då om att se 16 bilar från Koenigsegg, samtidigt? Så många bilar samlades när Koenigsegg Automotive bjöd in sina kunder till "Koenigsegg Owners Tour 2016". I slutet på juli samlades gruppen i Köpenhamn och gjorde sedan en tur över Öresundsbron, småvägar i Skåne och olika stopp i Ängelholm, Båstad, Torekov för att sedan ta färjan över till Helsingör och köra ned till lyxiga Kokkedal slott.

Med på resan var Christian von Koenigsegg och han körde den Regera som just nu utvecklas i Ängelholm. Ett bra tillfälle att visa upp Regera då kundkretsen förmodligen till stora delar går att hitta i den exklusiva skara som redan äger en Koenigsegg.

Att Koenigsegg Owners Tour 2016 är ett unikt event är att ta i underkant. De bilar som samlades utgör cirka tio procent av den totala produktionen i Ängelholm, där man hittills har byggt cirka en bil i månaden. Målsättningen är att de närmaste åren öka takten till 20–25 bilar om året.

För er som inte kan få nog av bilarna från Koenigsegg så rekommenderar vi att klicka på länken till Koenigsegg Owners Tour 2016, på deras egen sajt. Där finns fler bilder från eventet.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Den där träffen skulle jag ha velat se!
157
5