Ken Block redo för "Climbkhana" med 1.400 hk Hoonicorn

Ken Block, 1400 hk, 6,7-liters V8 'Hoonicorn v2 " och Pikes Peak. Låter som en bra kombination, eller hur? Glöm "Gymkhana", nu är det "Climbkhana" som gäller. Att döma av denna här smygtitten, blir det häftigt.

Ken Block redo för "Climbkhana" med 1.400 hk Hoonicorn
Ken Block kör Hoonicorn V2 uppför Pikes Peak i Climbkhana.

Det var inte så länge sedan Ken Block släppte sin senaste film, Gymkhana 9 – imponerande körning som alltid, men många ansåg att konceptet är uttjatat, se bara den här träffäkra parodin. Ken Block tycks ha tagit till sig av kritiken och gör sig ni redo för ett nytt sätt att bränna däck – uppför klassiska Pikes Peak, känd för sin livsfarliga backtävling.

I den här filmen, som bara är en smygtitt, kan man ana att det kommer att bli en spekatkulär åktur, och vi förstår även varför den nya filmen heter "Climbkhana" och inte "Gymkhana 10".

Blocks bil, Hoonicorn V2 är fullständigt galen. Med 6,7 liters V8, två turboaggregat, fyrhjulsdrift, metanol i tanken bjuder den på 1.400 frustande hästar.

Vi kan räkna med mer däcksrök än någonsin tidigare. Frågan är om däcken kommer att hålla hela den 20 kilometer långa klättringen uppför Pikes Peak.

Tyvärr måste vi vänta till sommaren 2017 för att få reda på hur det går, men den som väntar på något gott...

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Jag ser fram emot att se Ken Block köra uppför Pikes Peak med 1.400 hk.
97
16