Clarkson, Hammond och May berättar om nya The Grand Tour

Clarkson, Hammond och May berättar om nya The Grand Tour
James May, Richard Hammond Jeremy och Clarkson berättar om The Grand Tour.

Den 18 november ska första avsnittet av "The Grand Tour" sändas hos Amazon. Då är Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May äntligen tillsammans igen i en TV-show som åtminstone bitvis handlar om bilar.

Vad kan vi då vänta oss i The Grand Tour? Vi har ju fått ett smakprov i form av den trailer som släpptes för några veckor sedan. Men i den här intervjun med Los Angeles Times får vi fler detaljer.

Bland annat berättar Clarkson och gänget från forna Top Gear att man filmat färdigt alla de avsnitt som ingår i första säsongen på tolv avsnitt. Två "studio-avsnitt" med publik är filmade i det specialbyggda tältet och de gjordes i Kalifornien samt Sydafrika.

Det tredje avsnittet med publik ska filmas i Storbritannien (dock inte i London för det fanns inte plats till tältet) och övriga nio är tydligen inte spikade ännu. Direkt efter sista publikjobbet är avklarat fortsätter man med att göra nya filmer till säsong två.

Jeremy Clarkson skojar och berättar att man brände 85 procent av budgeten för inledningsscenerna i första avsnittet. De gjordes ute i öknen, någonstans i USA, och det lär bli något i hästväg att titta på.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Jag ser verkligen fram emot premiären av The Grand Tour!
205
12