Lego måste bygga Jeep Wrangler Rubicon – hjälp till att rösta

Lego måste bygga Jeep Wrangler Rubicon – hjälp till att rösta

De flesta av oss har någon typ av relation till Lego och är man dessutom intresserad av bilar finns det mycket att glädja sig åt. Lego har gjort otaliga bilmodeller genom åren. Senaste exemplet är Porsche 911 GT3 RS med 2.704 bitar – ett gjutet julklappstips för alla med barnasinnet kvar.

Lego har ett ovanligt inkluderande sätt att ta fram nya modeller då man bjuder in entusiasterna att själva komma med förslag på sajten "Lego Ideas". Besökarna på sajten kan rösta på de förslag som de gillar och om modellen blir tillräckligt uppskattad sätter Lego den i produktion.

I denna stora förslagslådan hittar vi designern Chiho Kim som byggt en helt fantastisk version av Jeep Wrangler Rubicon. Den raka, robusta designen som var "Ur-Jeepens" signum lämpar sig ovanligt bra till Legobitarna och resultatet blir träffsäkert även utan några specialgjorda byggklossar.

Chiho Kim har gjort sin Jeep förvånansvärt detaljerad och det går även att lyfta av suffletten för att få en mera öppen känsla. Smakfullt blir det också med svart exteriörlack och en mellanbeige inredning.

I skrivande stund har Chiho Kims Jeep-projekt fått 3.600 röster och det behövs 10.000 för att Lego ska bli övertygade om att det finns en marknad. Du som vill bygga en Jeep själv i framtiden behöver bara följa länken nedan för att rösta på Jeep Wrangler Rubicon som Lego.

 

Lego Ideas: Jeep Wrangler Rubicon av Chiho Kim 

 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Klart att Lego ska göra en riktig byggsats av den här idén. Mycket snygg!
112
8