Glöm Hellcat – nu kommer Dodge Challenger SRT Demon

För dig som tycker att Dodge Hellcat är lite slö. Snart släpps en "Demon" fri.

I filmen får vi se vad som gömmer sig i Dodge hemliga forskningslab.

Dodge tycker tydligen inte att 717 hästkrafter i Challenger Hellcat är tillräckligt. Därför kommer nu Challenger SRT Demon. Det blir premiär på New York Auto Show i april. Jalopnik gissar att den kommer ha "en miljon hästkrafter och drivas på själarna från sina fiender".

Detaljerna är än så länge mycket få, men på en punkt är det helt klart, SRT Challenger Demon är skapad för att överträffa Hellcat. Dodge har även gjort klart att de inte har något intresse av att göra en "all round-bil", utan en bil som dominerar när det kommer till att köra fort, rakt fram.

"De flesta bilar försöka vara allt för alla. Sedan finns det några få som har ett enda mål, och det gör dem helt oemotståndliga för en särskild grupp. Dodge Challenger SRT Demon är skapad, designad och konstruerad för den grupp entusiaster som vet att en tiondel kan vara bilen, men att en halv sekund sätter ditt rykte på spel", säger Tim Kuniskis, Dodge-chef, om den nya demonen.

Nedan den nya teaserfilmen där vi får se en hemlig del av forskningslabbet i Detroit, Michigan. Jodå... I en bur ser man hur en best, möjligen en robotdemon, är redo att släppas ut.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Härligt med bilar som har ett enda mål.
137
8