Hittar du den gömda Bentleyn i den här bilden?

Bentley har hittat ett kul sätt att visa en ny modell. Förra året släpptes en så kallad gigapixelbild – alltså en extremt högupplöst bild –...
Annons

Bentley har hittat ett kul sätt att visa en ny modell. Förra året släpptes en så kallad gigapixelbild – alltså en extremt högupplöst bild – där det gömde sig en Bentley Mulsanne. Men du fick zooma ganska ordentligt för att hitta den.

Nu är det dags igen, den här gången med en Flying Spur W12 S. Bentley har släppt en ny bild från Dubai som består av 57,7 miljarder pixlar. Kamerateamet utsattes för 40-gradig hetta och kraftiga vindar uppe på fotoplatsen och resultatet är riktigt imponerande. Bilden är ihopsatt av totalt 1.825 individuella panoramabilder.

Den snabbare versionen av Bentley Flying Spur hette tidigare Speed men nu heter den alltså W12 S. Den har mer effekt och vridmoment än ”standardmodellen” – om den nu kan kallas så – och den fixar 0–100 km/h på 4,2 sekunder. 

S-modellen har också ett sportigare chassi med annorlunda dämpning och keramiska bromsar finns som tillval. S-modellen märks ut på de svärtade designdetaljerna och 21-tumsfälgarna.

Scrolla i bilden nedan för att börja. Klicka på knapparna för att zooma.

Hittar du den gömda Bentleyn i den här bilden?
Annons
Annons
Rulla till toppen