Nu kan du köpa en Bugatti Chiron – för 35 miljoner

De 500 Bugatti Chiron som fanns till salu hade en strykande åtgång. Men nu finns en ny chans att bli lycklig ägare. Dock har prislappen stigit ett par miljoner.

Nu kan du köpa en "beggad" Bugatti Chiron för 35 miljoner kronor...

Bugatti Chiron hade en strykande åtgång och de 500 exemplar som ska byggas är redan sålda. Leveranserna startade förra månaden. För den som eventuellt inte hann lägga sin beställning får nu en ny chans, då en av de 500 bilarna redan finns ute på annons.

Men glöm att du ska göra ett begagnatklipp. När Bugatti sålde bilarna kostade de i Europa från 2,4 miljoner euro (cirka 24 miljoner kronor), exklusive skatter och eventuella personliga tillval. Det exemplar som nu finns till salu på den tyska försäljningsajten mobile.de är satt till 3 miljoner euro exkl moms, eller 3.57 miljoner inkl moms.

Alltså en nätt liten prisökning på sisådär 10 miljoner kronor.

Men även om du har pengarna ska du inte tro att du kan köpa din Chiron och köra hem den. Detta av den enkla anledningen att säljaren enligt annonsen inte har den ägo än. Faktum är att den nye köparen inte kommer att få sitta i sin dyrgrip färrän tidigast under andra kvartalet – nästa år.  

Lång väntan, men det positiva är ju att om du börjar nu, kanske du har sparat ihop pengarna till du får den...?

Det aktuella exemplaret är vitt med blåa detaljer. Om detta mot förmodan inte faller i smaken, kan du alltid välja en annan färgkombination, med uppenbar risk att du får vänta ännu längre på din bil.

Säljaren är tyska, SN Auto Seredin, som verkar vara specialiserade på lyxbilar. I deras portfölj finns förutom de "vanliga" sportbilarna som Ferrari, Lamborghini och McLaren även en Bugatti Veyron och en Mercedes-AMG G63 4x4.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Jag börjar spara idag!
64
99