Första bilderna på nya Peugeot 308

Här är nya Peugeot 308 – kan du se vad som är nytt?

Första bilderna på nya Peugeot 308
Det handlar inte om revolutionerande designförändringar i nya generationen 308.

Peugeot visar idag upp nya generationen Peugeot 308. Det handlar om ganska små yttre designförändringar, där de största visuella förändringarna är ny motorhuv, den vertikala grillen och LED-ljussignaturer i strålkastarna.

Interiört hittar vi en pekskärm med 3D-navigation och ny grafik. Den får samma förarhjälpmedel som presenterades i Peugeot 3008 SUV, bland annat Active Safety Brake och filhållningsassistent. Peugeot i-Cockpit ät utrustad med Mirror Screen som är kompatibelt med Mirrorlink, Android Auto och Apple Carplay. 

308 kommer som vanligt i femdörrars- samt kombiversion och finns i sex utrustningsnivåer: Access, Active, Allure, GT-line, GT och GTi.

Nya Peugeot 308 kommer med ett flertal bensin- och dieselmotorer. Peugeots 130 hk PureTech-bensinmotor har fått en uppgradering främst för reducering av utsläpp. Dessutom lanseras en ny 130 hk BlueHDI-dieselmotor med motsvarande utsläppsreduceringssystem. 

BlueHDI-dieselmotorn på 180 hk, exklusiv för Peugeot 308 GT, erbjuds med en helt ny generations 8-stegad automatlåda från de japanska Aisin.

Nya Peugeot 308, både 5D och SW, byggs i fabriken i Sochaux i Frankrike.

Peugeot lanserar ett nytt utsläppsreduceringssystem.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Peugeot 308 är intressant för mig.
98
62