Volvo vill ha Zlatan för ett nytt jobb

Zlatan Ibrahimovic är starkt förknippad med Volvo. Och nu kan de två samarbeta igen, i alla fall om Volvochefen får som han vill. 

Zlatan och Volvochefen vid premiären av Volvo XC90.

Volvo håller på att färdigställa ett nytt showroom i Milano och det är i samband med invigningen av detta som Zlatan kan bli aktuell som extrajobbare.

Zlatan har som alla vet spelat in flera populära reklamfilmer med Volvo, senast för V90. Zlatan har även varit inblandad i marknadsföringen av V70/XC70, och när XC90 presenterades på bilsalongen i Paris fanns Zlatan på plats för att ta emot en specialdesignad bil med nyckel nummer 10 ur Volvo-chefen Håkan Samuelssons hand.

Stjärnan som just nu ägnar sig åt rehab efter en knäoperation har fortfarande kontakt med Volvo.

"Jag vet att Zlatan har tre, fyra dagar kvar att jobba för Volvo så det är en bra idé med Milano", säger Volvos Europa-chef Anders Gustafsson till Expressen.

Som alla fotbollsintresserade vet spelade Zlatan flera säsonger i Milano, både för Inter och Milan, Zlatan är därför redan omåttligt populär i staden.

Enligt Expressen ryktas det även att Volvos ägare Geely försöker locka Zlatan att teckna ett nytt superkontrakt med en kinesisk klubb. 

Zlatan har gett draghjälp till Volvo Cars och det samarbetet kan ta nya former.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Jag gillar att Zlatan är Volvos ansikte utåt.
120
40