Jeremy Clarkson är inlagd på sjukhus

Den populära programledaren Jeremy Clarkson såg fram emot en välbehövlig semestervecka. Men det blev en säng på sjukhuset istället. Enligt Jeremy Clarksons inlägg på Instagram...
Annons

Den populära programledaren Jeremy Clarkson såg fram emot en välbehövlig semestervecka. Men det blev en säng på sjukhuset istället.

Enligt Jeremy Clarksons inlägg på Instagram vårdas han för lunginflammation. Och i hans senaste kommentar på Tribe har läkarna gett stränga förhållningsregler för hans rehabilitering:

”Tack för alla välönskningar. Och för att hålla er uppdaterade, så kommer jag att vara sjukskriven under en ganska lång tid. Det är verkligen irriterande för jag har aldrig haft en dag ledigt på jobbet sedan jag började 1978.” Skriver Jeremy Clarkson.

Det är osäkert om sjukhusvistelsen påverkar säsongsstarten av The Grand Tour. Även Richard Hammond är sjukskriven efter sin otäcka olycka i Schweiz, med en Rimac. Därmed är det bara James May som är arbetsför bland programledarna för The Grand Tour. Eller som Jeremy Clarkson uttryckte det på sitt instagramkonto:

”Den enda fungerande medlemmen i The Grand Tour team just nu. Gud hjälpe oss.”

Not the sort of bangles I usually choose on holiday

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) on

The only functioning member of the Grand Tour team right now. God help us.

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) on

Annons
Annons
Rulla till toppen