Olsson sågar av taket på sin feta G-Wagen

Jon Olsson vill förvandla sin senaste leksak, Lord Hans, till en biffig strandcab. Det betyder att riktigt vassa verktyg måste plockas fram.
Annons

Olsson sågar av taket på sin feta G-Wagen
Lord Hans ska bli strandraggare.

Att Jon Olsson lever ett drömliv visste vi redan. Inte bara reser han jorden runt, åker skidor, kör feta bilar, och tjänar pengar på det. Han har också vett nog att spendera massor av pengar på lyxbilar, dels att köpa, dels att bygga om och modifiera dem.

Vi har sett många läckra Olsson-skapelser genom åren. Han fick mycket uppmärksamhet när han satte en skidbox ovanpå en kamoflagemålad Lamborghini Gallardo. Men han har också hottat upp en Rolls-Royce Wraith, flera Lamosar, Audi RS6 och… (se länkar nedan) Den senaste leksaken är Lord Hans, en Mercedes-Benz G550 4×4 med en sisådär 800 hk. Ett monster. Men Olsson är tydligen inte riktigt nöjd, för nu skär han av taket på sin exklusiva leksak.

Olsson vill nu förvandla Lord Hans till Lord Hans 2.0, aka en biffig strandcab. Det betyder att riktigt vassa verktyg måste plockas fram. Det första steget är att ta bort störande interiör, därefter gå lös på exteriören.

Det gör nästan ont att se när gänget går lös på Lord Hans. Väldigt lite hänsyn tas till det fina arbetet som redan lagts på bilen. Fönster och karmar försvinner. Till och med vindrutan ”modifieras” eftersom bilen annars inte får plats i sitt nya garage. 

Vi vet inte om Olsson gör någont för att förstärka chassit, men Mercedes säljer en redan en cabversion av Geländewagen i Europa, så Lord Hans kanske redan är förberedd för att bli taklös.

 

Annons
Annons
Rulla till toppen