Lyx-detaljen som gör att vi älskar Rolls-Royce Cullinan

Rolls-Royce nya suv Cullinan har fortfarande några månader kvar till premiär, men nu börjar det sippra ut ´ detaljer för att göra oss nyfikna. "Viewing Suite" är kanske det enda vi behöver veta – enkelt, lyxigt och smart.
Annons

Rolls-Royce läckra finess kallas ”Viewing Suite” är utvecklad och konstruerad hemma hos lyxbilstillverkaren i Goodwood. Den innebär att en uppsättning stolar och cocktailbord kan fällas ut från ett fack i bilens bagage. 

Detta lilla exklusiva picknick-kit används sedan med fördel av Cullinan-passagerare för just en picknick, för att njuta av utsikten från ett vackert vattenfall eller kanske se ett sportevenemang från sidolinjen. 

”Redan när idén till Cullinan föddes fokuserade vi att den skulle ge kunderna en lyxig Rolls-Royce-upplevelse med överraskningar och behagliga funktioner”, säger Torsten Müller-Ötvös, VD för Rolls-Royce.

Rolls-Royce-chefen tycker att det bästa med Cullinans Viewing Suite”, är hur man sammanför en smart detalj, vackra lädermöbler med vackra och avlägsna platser.

Naturligtvis är Cullinan inte den enda lyx-suv med denna typ av funktion, Bentley har exempelvis en liknande finess i sin Bentayga.

Lyx-detaljen som gör att vi älskar Rolls-Royce Cullinan
Bord och stolar kan fällas med ett knapptryck innifrån bilen.
Lyx-detaljen som gör att vi älskar Rolls-Royce Cullinan
När man vill sitta och titta på solnedgången.
Annons
Annons
Rulla till toppen