Tuningföretag förvandlar Mercedes X-klass till en vill-ha-pickis

Det finns inga planer på att uppdatera X-klass, men det finns gott om tuningföretag som är villiga att hjäpa till. En av dem är polska Carlex Design, som visar en riktigt läcker X-klass.

Med lite hjälp från polska Carlex Design kan Mercedes X-klass bli så här häftig.

Det finns inga planer på att uppdatera X-klass, bland annat eftersom den byggs på Nissans suv-plattform. Det finns dock gott om tuningföretag som är villiga att hjäpa till med den saken.

En av dem är polska Carlex Design, som visar en riktigt läcker X-klass. Den ser lika tuff ut som någonting som skulle kommar från självaste Mercedens-super-tunern AMG.

Designen heter EXY och den kommer i två versioner: Off-Road Extreme och Urban. Ingen av dem erbjuder några uppgraderingar under ytan, men pickisarna ser extremt feta ut, och det kommer man långt med.

Inget för smutsiga arbetskläder.

Pickup Designs specialområde är egentligen bilinteriörer, så EXY-interiörena bjuder självklart på extra allt. Vi ser formskurna läderbeklädda stolar, matchande läderbeklädd frontpanel och mittkonsol. Knappast optimalt för smutsiga händer och dammiga arbetskläder...

Det finns i nuläget inga uppgifter vilka marknader som kommer att erbjuda EXY-uppgraderingen, men det är garanterat en fråga om efterfrågan...

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Jag skulle kunna tänka mig X-klass om den såg ut så här!
83
23