Håll tummarna för Audi RS Q8 – och att den ser ut så här!

Om Audi gör en RS-version av helt nya Q8, hoppas vi att den kommer att se som den här besten. Håller du med?

Audi RS Q8 som vi hoppas att den ska se ut. Illustration: X-Tomi Design

Förra veckan fick vi se nya Audi Q8, en coupé-version av jättesuven Q7. "Coupésuvar" tenderar ju att se väldigt klumpiga ut, titta bara på BMW X6 och Mercedes GLE Coupe. Därför är det roligt att nya Audi Q8 verkar bjuder på något nytt i den här kategorin, nämligen fina proportioner.

Men hur skulle Audi Q8 se ut om den fick en RS-makeover? Enligt Carthrottle ryktas det om en RS-version, och med tanke på hur populärt det är med megafeta jättesuvar, är det troligt att den blir verklighet vid sidan av V6-bensin- och dieselversionerna samt SQ8.

Hur en eventuell RSQ8 kommer att se ut vet vi förstås inte, däremot hur vi vill att den ska se ut. Den numera välbekante bilillustratören av modeller som (ännu) inte existerar, X-Tomi Design, har skapat en läcker variant som ser riktigt elak ut. 

Om den här besten dyker upp, och blir allt större i backspegeln, gäller det att flytta sig. Snabbt. Det här blir en sanslöst snabb bil, bakom den stora grillen lär vi hitta Audis/Porsches 4,0-liters dubbelturbo V8, med cirkus 650 hk.

Helt nya Audi Q8.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Maffigast i gänget!
53
10

Bilar till salu från Wayke.se