Jon Olssons galna Rolls Royce Wraith med 810 hk är till salu

Jon Olsson har gjort sig världskänd för sina vilda bilar. Nu kan en av de galnaste, en Rolls-Royce Wraith med 810 hk, bli din. Enda haken är möjligen priset.

Jon Olssons galna Rolls Royce Wraith med 810 hk är till salu
Jon Olssons Rolls Royce Wraith är onekligen en vattendelare. Vad tycker du?

Jon Olsson, skidåkare/influencer/bilnörd gillar köpa bilar och leka med sina dyra leksaker. Han har för vana att köpa några av de fetaste bilarna i världen för att sedan göra dem ännu snabbare och ännu fetare. Han har haft allt från Nissan GT-R till Lamborghini Murcielago SV till en DTM-inspired Audi RS6. En av hans leksaker är en Rolls Royce Wraith som han förvandlade till nästintill oigenkännlighet. Om du är sugen på den, då finns ett gyllene tillfälle just nu.

Olssons Rolls-Royce har bland annat takräcke, LED-strålkastare både på taket och i grillen, 24-tums hjul, snökamoflage och hela 810 hk ur den 6,6-liters V12-motorn. Det har också ett skräddarsytt Quicksilver-avgassystem, vilket gör den till den mest högljudda Rollsen någonsin.

Olssons Wraith är från 2015 och har 13.000 km på mätaren, så gott som ny med andra ord. Den är för närvarande ute till försäljning på en holländsk sajt. Priset är 275.000 euro (motsvarande 2,8 miljoner kronor), vilket är mer än en helt ny Wraith. Du betalar alltså för den så kallade proveniensen, med du får också fler hästkrafter än vad som bjuds i original-Wraith. 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Jag tycker Jon Olssons Rolls-Royce är otroligt häftig.
41
95