Jon Olssons underbara och taklösa Mercedes-Benz G550 4×4

Jon Olsson har skapat ett nytt mästerverk. Mercedes-Benz G550 4x4 har förvandlats till en vansinnigt fet monstercab. Vi vill ha!

Lord Hans och Jon Olsson.

Jon Olsson är underbart galen. Senaste exemplet på det är en Mercedes-Benz G550 4x4, som han har förvandlat till en vansinnigt fet monstercab som går under namnet Lord Hans.

Taket sågade Olsson bort eftersom bilen inte fick plats i något av Monacos parkeringshus. Nu går den in, och har blivit en helt unik strandbil/monstertruck på kuppen.

För att den ska passa Monaco-idealen är den kittad med en teakpanel, hjulen kommer från en AMG 6x6, den har dessutom en touch av safari genom att de bakre sittplatserna är monterade högre än framsätena. Och som alla andra bilar i Olssons flotta är den folierad i vinterkamo.

Den är för övrigt bestyckad med så många lampor att den lyser upp en stor del av Monaco – och ljudet lär kommer att hålla staden vaken. När gaspedalen stämplas i mattan, tystnar både åskan och fantomen, om vi säger så... Lord Hans är utrustad med ett Akrapovic avgassystem. 

Så vansinnig som Monacos bilpark är kommer den här bilen ändå att sticka ut. Dessutom är den användbar, och det är inte dåligt.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Jag vill ha!
35
55