Hur ska din Polestar 1 se ut – bygg i ny konfigurator

Har du svårt att bestämma hur din Polestar 1 ska se ut kan du testa olika kombinationer i en konfigurator. När du är nöjd kan du lägga in en beställning.

Hur ska din Polestar 1 se ut – bygg i ny konfigurator
Är "Snow" i din smak eller föredrar du kanske "Space?"

Prestandaelbilen Polestar 1 kommer allt närmare. Och har du svårt att bestämma dig för hur du vill att just ditt exemplar ska vara specat, kan du testa olika kombinationer i Polestars nya konfigurator. 

I konfiguratorn väljer du mellan sex olika exteriöra kulörer: Space (svart), Snow (vit), Midnight (gråblå), Osmium (mörkgrå), Osmium Matte (matt grå) och Magnesium (silvergrå). Fälgarna kan fås i Diamond Cut, Glossy Black eller Matte Black och exteriöra detaljer, exempelvis ramen runt fönster, kan vara Glossy Black eller Chrome.

Interiört kan du välja mellan Charcoal with Zink Seats (svart med gråvita stolar) eller Charcoal.

Det går inte att göra några val vad gäller motor eller drivlina, det finns "bara" standardversionen, men den går inte av för hackor, en elhybrid med total systemeffekten på 600 hästkrafter och vridmomentet på 1.000 Nm. 

Som "grand final" får du se din bil rulla i en filmsekvens. Snyggt!

Interiör: "Charcoal with Zinc Seats"

Exteriör: Osmium Matte, fälgar: Matte Black och detaljer: Glossy Black.

När du känner dig nöjd kan du förhandsboka ditt exemplar för 2.500 euro, en avgift som är fullt återbetalningsbar men ett krav för att få ställa sig i kön. Redan i mars hade 7.000 personer ställt sig i kö för att köpa en Polestar 1, och med tanke på att man inledningsvis räknar med att bygga 500 bilar om året lär det ta ett tag innan du får ditt ex.

De som inte vill prenumerera på sin prestandahybrid kan köpa den. Priset i Europa är 155.000 euro (cirka 1.620.000 kronor. I USA är priset satt till 155.000 dollar (cirka 1.400.000 kronor).

Exteriör: Snow.

Interiör: Charcoal.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Älskar konfiguratorer.
54
2