BMW kan styla din nya 3-serie med M Performance Parts

Nya 3-serien är en riktig körmaskin – men upplevelsen kan förbättras med prestandaprylar från BMW M Division.

BMW kan styla din nya 3-serie med M Performance Parts

Knappt har helt nya 3-serien (G20) presenterats förrän BMW släpper nästa nyhet: M Performance Parts erbjuder ett heltäckande sortiment för nya bilen. Både snyggt och funktionellt, för den som vill maximera sin upplevelse av nya 3-serien.

Nya BMW 3-serien ska börja levereras till kund i mars och ska handlarna också kunna visa upp sina M Performance Parts, redo att eftermonteras på den nya bilen.

Delarna i sortimentet från BMW M Performance Parts kan delas upp i två grupper: styling och prestanda. Det finns flera extriördetaljer för den som vill göra sin 3-serie lite mer personlig. En frontsplitter hjälper till att styra luften lite bättre, liksom den lilla läppen på bakluckan. Delarna finns i högblank svart, mattsvart eller kolfiber.

Till interiören finns det motsvarande detaljer, exempelvis växlingspaddlar i kolfiber. De som vill greppa sin 3-serie lite bättre kan välja sportratten ur M Performance Parts.

En kul detalj är "BMW LED door projectors", alltså en ljusbild som strålar ut från dörrens undersida. Detta, tillsammans med den speciella nyckelhållaren från BMW M Performance Parts kommer att få dina BMW-polare att dö av avund.

BMW M Performance Parts erbjuder även nya fälgmodeller, 796M är i 18 tum och lämpar sig för både sommar- och vinterbruk. 794 M och 795 M är båda i 20 tum och smidda, vilket minskar vikten och ökar styrkan. De som kör med R-däck på bana kan transportera sina hjul i speciella M Performance tygpåsar.

Om banträffar står på programmet kan det också var lämpligt att välja till de större frambromsarna från BMW M Performance Parts. Fyrkolvsoken är inte blå utan röda, för att markera skillnaden, och storleken på skivorna gör att 18-tumsfälgar är minimum.

 

Rejäla hejdare som dock kräver minst 18-tumsfälgar. Fyrkolvsoken är i aluminium och vi skulle gissa att de levereras från ett italienskt företag som börjar på B ...

Den lilla läppen på bakvingen ...

... finns i två storlekar.

Sportratten ser just sportig ut. Förmodligen inte helt billig men gör mycket för känslan.

Även ändrörs-fetischisterna får sitt lystmäte tillgodosett från BMW M Performance Parts.

Om man inte vill slita på sina R-däck under transporten till banträffen så erbjuds de här tygpåsarna. Känns som ett måste, eller hur?

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Ägde jag en BMW 3-serie skulle jag absolut styla med M Performance Parts!
121
18