BMW kan styla din nya 3-serie med M Performance Parts

Nya 3-serien är en riktig körmaskin – men upplevelsen kan förbättras med prestandaprylar från BMW M Division.

BMW kan styla din nya 3-serie med M Performance Parts

Knappt har helt nya 3-serien (G20) presenterats förrän BMW släpper nästa nyhet: M Performance Parts erbjuder ett heltäckande sortiment för nya bilen. Både snyggt och funktionellt, för den som vill maximera sin upplevelse av nya 3-serien.

Nya BMW 3-serien ska börja levereras till kund i mars och ska handlarna också kunna visa upp sina M Performance Parts, redo att eftermonteras på den nya bilen.

Delarna i sortimentet från BMW M Performance Parts kan delas upp i två grupper: styling och prestanda. Det finns flera extriördetaljer för den som vill göra sin 3-serie lite mer personlig. En frontsplitter hjälper till att styra luften lite bättre, liksom den lilla läppen på bakluckan. Delarna finns i högblank svart, mattsvart eller kolfiber.

Till interiören finns det motsvarande detaljer, exempelvis växlingspaddlar i kolfiber. De som vill greppa sin 3-serie lite bättre kan välja sportratten ur M Performance Parts.

En kul detalj är "BMW LED door projectors", alltså en ljusbild som strålar ut från dörrens undersida. Detta, tillsammans med den speciella nyckelhållaren från BMW M Performance Parts kommer att få dina BMW-polare att dö av avund.

BMW M Performance Parts erbjuder även nya fälgmodeller, 796M är i 18 tum och lämpar sig för både sommar- och vinterbruk. 794 M och 795 M är båda i 20 tum och smidda, vilket minskar vikten och ökar styrkan. De som kör med R-däck på bana kan transportera sina hjul i speciella M Performance tygpåsar.

Om banträffar står på programmet kan det också var lämpligt att välja till de större frambromsarna från BMW M Performance Parts. Fyrkolvsoken är inte blå utan röda, för att markera skillnaden, och storleken på skivorna gör att 18-tumsfälgar är minimum.

 

Rejäla hejdare som dock kräver minst 18-tumsfälgar. Fyrkolvsoken är i aluminium och vi skulle gissa att de levereras från ett italienskt företag som börjar på B ...

Den lilla läppen på bakvingen ...

... finns i två storlekar.

Sportratten ser just sportig ut. Förmodligen inte helt billig men gör mycket för känslan.

Även ändrörs-fetischisterna får sitt lystmäte tillgodosett från BMW M Performance Parts.

Om man inte vill slita på sina R-däck under transporten till banträffen så erbjuds de här tygpåsarna. Känns som ett måste, eller hur?

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Ägde jag en BMW 3-serie skulle jag absolut styla med M Performance Parts!
89
17