Polestar öppnar showroom – men inte i Sverige

Snart slår Polestar upp dörrarna för sitt första showroom – i Oslo. Sverige snuvas på konfekten när Vovlos prestandamärke öppnar sin första butik.

Polestar öppnar showroom – men inte i Sverige

I mitten av 2019 öppnar Volvos prestandamärke Polestar sitt första showroom. Men inte i Sverige utan i Norge. Polestar motiverar sitt val av plats med att Norge är en av världens största marknader för elbilar, och var ska sleven vara om inte i grytan.

"The Polestar Space", som de kallar sitt showroom, blir starten på det nätverk av butiker som i mitten av 2020 ska bestå av 60 butiker runt om i världen.

Vidare berättar Polestar att utseendet på butikerna ska bygga på det designkoncept som de arbetar på i sin laboratoriemiljö i Göteborg. Detta koncept är tänkt att omdefiniera kunders interaktion med ett bilmärke.

Kunderna erbjuds en helt digital butiksupplevelse, där allt kan göras online. Showroomet är tänkt som ett komplement om kunden vill träffa en av Polestars experter eller provköra bilarna.

Polestars första bil Polestar 1, som är en laddhybrid, kommer börja levereras under 2019. Därefter kan vi vänta oss både Polestar 2 och Polestar 3 inom de närmaste åren. De två senare blir helt eldrivna.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Polestars första showroom borde varit i Sverige.
76
26