Bli digital prenumerant – och kolla in nya Audi e-tron live

Premium Här är din chans att titta närmare på elsuven i Stockholm.

Bli digital prenumerant – och kolla in nya Audi e-tron live

Våra digitala prenumeranter får inte bara tillgång till nya artiklar och tester varje dag. De kan också läsa 3.700 tester och provkörningar i arkivet, ta reda på vad ägarna tycker om sina bilar i vår begagnatdatabas och få koll på veckans viktigaste nyheter med vårt premiumnyhetsbrev.

Nu tar vi nästa steg och kör igång vårt första exklusiva event för digitala prenumeranter: en förhandstitt på Audis nya elsuv e-tron.

Det här är en fantastisk möjlighet att stifta bekantskap med en bil många är nyfikna på. Du får också möjlighet att träffa oss i redaktionen och mingla med ams-communityt. Vi serverar lättare tilltugg och dryck.

Det här är alltså vårt första stora exklusiva event för digitala prenumeranter – och det kommer många fler. Våra helårsprenumeranter kommer alltid ha förtur till alla våra kommande exklusiva event, och därefter är det först till kvarn som gäller. Nu har turen kommit till dig som blir digital prenumerant idag.

Du som tecknar en prenumeration idag får också möjlighet att delta. Du får en länk för att kunna anmäla dig till eventet i välkomstmejlet som skickas ut när du blir prenumerant.

Var? Audi Forum, Kungsträdgården, Stockholm

När? Onsdag 31 oktober kl 18.00

Observera: Eventet är fulltecknat men du kan skriva upp dig på en väntelista. Vi har alltså inga öppna platser kvar i nuläget till eventet.