Succé för vårt första Premiumevent – Audi e-tron lockade nyfikna läsare

Våra mest lojala digitala prenumeranter fick förtur till ett exklusivt event för att titta närmare på Audi e-tron. Se bilderna på nya elsuven.

Succé för vårt första Premiumevent – Audi e-tron lockade nyfikna läsare
Audis representanter fanns förstås på plats och berättade om tekniken och funktionerna i nya elsuven e-tron.

Kön med nyfikna läsare ringlade lång utanför Audi Forum i Stockholm under onsdagkvällen. Vi hade bjudit in våra mest lojala prenumeranter och trogna läsare till ett exklusivt event som snabbt blev fullbokat.

Huvudattraktionen var Audis nya elsuv e-tron. Förutom att provsitta – och kolla in detaljer som infotainmentsystemet och de virtuella backspeglarna – berättade Audi om både bilen i sig, hur den kan laddas och hur den testats i vinterklimat i norra Sverige.

Besökarna bjöds också på mat och dryck och det fanns möjlighet att snacka bil med oss i redaktionen – en möjlighet som läsarna verkade uppskatta!

 

Audis showroom i Kungsträdgården, Stockholm, var platsen för det första eventet för våra digitala prenumeranter och premiumläsare.

Det här eventet är det första i raden av exklusiva tillställningar som våra digitala prenumeranter kommer ha förtur till. Våra mest lojala, digitala helårsprenumeranter fick frågan först. Därefter är det först till kvarn som gäller, först bland alla våra digitala prenumeranter och sedan bland alla som prenumererar på något av våra nyhetsbrev – om det finns några platser kvar.

Att eventet blev en succé gick inte att ta miste på och läsarna var nyfikna på att få stifta närmare bekantskap med elsuven.

Du som ännu inte hunnit kolla in Audi e-tron har möjlighet även idag, torsdag den 1 november. Efter det försvinner det här exemplaret vidare till Finland.

Stort tack till alla läsare som gjorde den här kvällen till en riktigt elektrifierande fullträff!

Du som ännu inte är digital prenumerant – kolla in fördelarna här!

Inbjudan till det första läsareventet gick först ut till våra digitala prenumeranter. De få platser som blev över fylldes sedan på med "först-till-kvarn" och det skapades snabbt en väntelista av intresserade.

Audi bjöd våra läsare på mat och dryck. På bilden är det Audis informationschef Irene Bernald som förser sig av buffén.

Intresset för elbilar är stort hos våra läsare, det var tydligt, men samtidigt är det ny teknik som skapar många frågor. Audis representanter fanns på plats för att svara.

Och äntligen fick täckelsen falla så att läsarna kunde kunde provsitta nya Audi e-tron.

I slutet på den här månaden kan de första kunderna till Audi e-tron lägga sin beställning på bilen. Leveranserna inleds under våren.

Intresset för Audi e-tron hos de svenska kunderna är stort. Hittills har Audi fått in 650 (!) förhandsbeställningar. Parallellt med försäljningsstarten medverkar Audi också till att bygga ut nätverket av snabbladdare i Europa.

Från auto motor & sports redaktion fanns det flera representanter som fick chansen att prata bil med läsarna. Från vänster Erik Söderholm, Kim Brolin Fellving och chefredaktör Alrik Söderlind.

Sverige och framför allt Norge är prioriterade marknader för Audi när de första e-tron rullar ut och ska levereras.

På plats i lokalen fanns även nya Audi Q8, en modell som också fångade mångas intresse.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.