Provkörning: Nya BMW 3-serie G20 har blivit ännu bättre

John Eriksson rapporterar från provkörningen i Portugal, men han är märkligt hemlighetsfull. Är det en munkavel?

Provkörning: Nya BMW 3-serie G20 har blivit ännu bättre

Tjenare John, var är du och vad gör du?

Jag befinner mig på Algarvekusten nere i södra Portugal och kör den senaste generationen av BMW:s viktigaste modell, 3-serien. BMW har låtit oss prova tre olika versioner: 320d, 330i och toppversionen M340i xDrive. Den senare fick vi bara köra på bana och de föregående bara på allmänna vägar.

Nå, hur är nya Trean från BMW?

Det får jag tyvärr inte berätta än på grund av embargo fram till 12 december. Men det jag kan bjuda på än så länge är att de som gillar 3-serien inte lär bli besvikna. BMW har gjort en bra bil bättre, speciellt om man gillar att köra. Den har tagit flera tydliga kliv framåt på det området jämfört med den utgående generationen. Men den är också laddad med väldigt mycket ny och avancerad teknik, samt har bättre komfort på vissa områden.

Något mer du kan berätta?

Jag känner mig ganska säker på att jag har nosat reda på en sak som är glädjande nyheter för svenska köpare, även om BMW-folket inte bekräftar något officiellt i nuläget. Men vad det är, och allt annat om nya 3-serien, får du läsa om i auto motor & sport nummer 26/2018 som finns i butik den 13 december.

 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

BMW 3-serie är min favorit i det segmentet!
119
25