AMS unika Porsche-tidning ute nu – säljs i 991 numrerade exemplar och de tar slut snabbt!

AMS unika Porsche-tidning ute nu – säljs i 991 numrerade exemplar och de tar slut snabbt!
En numrerad upplaga – hur häftigt är inte det? Men skynda att fynda, snart är de slut.

Porsche lanserar i vår en ny generation 911, med internkoden 992. Det gav oss inspiration att skapa en helt unik publikation med allt vi skrivit om föregångaren "991".

Vår tidning, som mest liknar en tjusig bok, trycks i 991 exemplar. Varje exemplar är numrerat. Totalt är det 208 sidor, tryckt på extra tjockt papper. Sjukt dyrt tryck, men jäkligt häftigt.

Vi började sälja vår "bookazine" för några veckor sedan och efterfrågan har varit stor. På två timmar sålde vi över 60 exemplar och nu (31 januari) är hälften av tidningarna sålda. Risken är att den numrerade upplagan snart tar slut. Är du intresserad så gäller det att inte tveka, lägg in en beställning direkt (klicka på länken). Priset är 169 kronor.

Den första tidningen, numrerad 001, ska vi se till att få signerad av de Porsche-höjdare vi kan hitta. Tanken är att vi sedan ska auktionera ut denna signerade tidning/bok till er läsare. Högsta budet går oavkortat till Barncancerfonden.

Vill du ha ett unikt exemplar av vår specialtidning, och samtidigt känna en fin känsla av att ha bidragit till något bra, då ska du hålla utkik här på sajten när vi startar auktionen. Och alla ni övriga, som älskar Porsches "Neunelfer", köp bums innan tidningen innan den sålt slut.

 

Beställ Porsche 911 direkt – klicka här

 

Bland det fetaste vi någonsin gjort. 208 sidor tjock, för endast 169 kronor.

Kolla in tjockleken, det här är en fet tidning – eller snarare bok. Kostade en förmögenhet att trycka, men det var boken värd. Allt vi skrivit om Porsche 911/991.