Ford v. Ferrari – första trailern utlovar en spännande film

Matt Damon och Christian Bale ska "piska Ferraris rumpa" på Le Mans. Det första smakprovet bjuder på massor av action och en rafflande historia.

Ford v. Ferrari – första trailern utlovar en spännande film
Matt Damon spelar rollen som Carroll Shelby.

Äntligen får vi det första smakprovet från höstens storfilm "Ford v. Ferrari. I huvudrollerna ser vi Matt Damon som Carroll Shelby och Christian Bale gestaltar den egensinniga racingstjärnan Ken Miles.

Ken Miles var inte bara en gud bakom ratten, han visste också vad som krävs hos ett team som vill bli vinnare. I trailern får vi se en del av de sidor hos Ken Miles som gjorde honom så framgångsrik – men han var inte helt lätt att hantera, kan vi konstatera.

Regissören James Mangold har lagt speciell vikt vid att filmen Ford v. Ferrari ska kännas "på riktigt", utan allt för många genvägar via animeringar. Filmen innehåller riktiga bilar, det är full fart och autentisk miljö som skapar den dramatiska känslan.

"Att känna dessa bilar vråla förbi är orsaken till att folk älskar racing. Det var väldigt spännande att filma, eftersom det inte krävde att du behövde använda fantasin, allt hände omkring dig," sa Matt Damon till Entertainment Exclusive.

Filmbolaget 20th Century Fox säger sig ha Oscars-ambitioner med Ford v. Ferrari. Filmen får premiär 15 november.

 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Den här filmen måste jag se!
40
4