BMW:s senaste grepp: Jättegrillen blir belyst

Njurarna i fronten på de senaste BMW-modellerna är något som lämnat få bilintresserade oberörda. Några gillar dem, men den absoluta majoriteten har mestadels negativt laddade...
Annons

Njurarna i fronten på de senaste BMW-modellerna är något som lämnat få bilintresserade oberörda. Några gillar dem, men den absoluta majoriteten har mestadels negativt laddade ord att säga om de minst sagt stora njurarna.

Om du planerar att köpa en ny BMW X6, så gillar du förmodligen den stora grillen. Du kanske till och med vill att fler ska kunna se den även efter mörkrets inbrott. Då är det bara att klicka i tillvalet ”Iconic Glow” – ledbelysning för njurarna.

Iconic Glow lyser upp grillen när man låser och låser upp bilen. Men det går också att aktivera under körning. Så att ens medtrafikanter vet vilken modell de delar vägen med.

Något svenskt pris på Iconic Glow är inte offentliggjort, men i England kostar tillvalet 450 pund, så en svensk prislapp på omkring 5.000 kronor är nog att vänta. Men ärligt talat, det hade kunnat kosta nästan vad som helst och ändå varit värt det, eller hur?

Annons
Annons
Rulla till toppen