Bygg din egen Chevrolet Corvette Stingray C8

Visst är det kul att välja bland olika tillval och kulörer? Knappt har nya Corvette med mittmotor-V8 presenterats förrän du nu kan bygga din egen favoritversion.
Annons

Det ryktas att nya Chevrolet Corvette Stingray C8 ska få ett pris som börjar strax under 60.000 dollar. Men efter att ha tittat på Corvettes nyöppnade ”bygg-din-bil” konfigurator så gissar vi att de flesta bilar blir betydligt dyrare än så.

Bland valmöjligheterna finns 12 exteriörkulörer, sex olika typer av fälgar och väldig massa varianter av inredningval, material, stolar och klädsel. Det märks att Chevrolet verkligen har försökt att höja den upplevda kvalitetskänslan i interiören.

Bland valmöjligheterna finns det också en hyggligt stor bakvinge som man kan lägga till, liksom en lägre frontspoiler. Mycket att botanisera bland och för de som undrar så ska nya Corvette Stingray säljas i Europa. I vilken form är dock inte känd. GM ska även bygga högerstyrda modeller för Storbritannien.

Jag fattar – ta mig till ”Corvette bygg din bil” (klicka på länken).

Bygg din egen Chevrolet Corvette Stingray C8
Bakom motorn, i ett ganska smalt bagageutrymme finns det precis plats för en golfbag. Viktig egenskap för en Corvette!
Bygg din egen Chevrolet Corvette Stingray C8
Valmöjligheterna och kombinationerna är nästan oändliga när det gäller utformningen av interiören. Det märks att Chevrolet eftersträvat en bättre, upplevd kvalitetskänsla.
Bygg din egen Chevrolet Corvette Stingray C8
Det finns 12 olika exteriöra kulörer att välja mellan.
Annons
Annons
Rulla till toppen