BMW fortsätter på den inslagna vägen – även 5-serien får upplyst grill

BMW fortsätter på den inslagna vägen – även 5-serien får upplyst grill

Just grillarna på de senaste BMW-modellerna har blivit lite av en snackis eftersom de, för att uttrycka det milt, har blivit ganska stora. De klassiska njurarna har blivit riktiga blickfångare och deras uppenbarelse går att förstärka ännu mer med tillvalet "Iconic Glow", som med ledbelsyning får grillen att "poppa" ännu mer. 

Hittills har "Iconic Glow" varit exklusivt till X6 men det kan komma att ändras. Enligt amerikanska Jalopnik finns det nu möjlighet att få sin 5-serie bestyckad med njurbelysning. Möjligtvis rör det bara den amerikanska marknaden för det verkar än så länge inte finnas på varken den svenska eller den tyska konfiguratorn.

Läs också: BMW:s senaste grepp – jättegrillen blir belyst

Om vi tillåter oss att gå händelserna i förväg, och leker med tanken att "Iconic Glow" inom kort finns tillgängligt för alla BMW-modeller – visst hade en 7-serie med upplyst grill varit en syn för gudarna?

Enligt det amerikanska BMW-forumet Bimmerpost kostar det motsvarande 5.900 kronor att få "Iconic Glow" monterat på sin 5-serie. Visst finns det sämre sätt att bränna sex lakan?

Läs också: BMW:s bisarra design – jämför grillen på X7 mot gamla 3-serien

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Mer sånt här BMW – borde finnas på alla modeller!
152
107