Här är nya Golf 8 – helt avklädd

Tanken var att Golf generation 8 skulle ha sin premiär på Frankfurtsalongen tidigare i år. Nu blev det inte så eftersom Volkswagen istället valde att...
Annons

Tanken var att Golf generation 8 skulle ha sin premiär på Frankfurtsalongen tidigare i år. Nu blev det inte så eftersom Volkswagen istället valde att visa ID 3. Att ha två stora premiärer samtidigt hade förmodligen gett upphov till en för stor intern maktkamp mellan Golfen och ID 3.

Hur som helst, Golf 8:an ska istället ha premiär den 24 oktober men nu cirkulerar bilder på nya modellen på nätet. Det är knappast första gången det läcker bilden på 8:an, men riktigt såhär naken har vi kanske aldrig sett den. 

Så vad är det då vi ser. På de utvändiga bilderna kan vi notera att de liggande, horisontella linjerna i fronten ger bilen en låg och stabil hållning. Sedan är lyktorna mer ”kisande” än på föregångaren, och motorhuvens intrång i strålkastarna ger Golf 8:an ett ganska ilsket ansiktsuttryck. 

Den invändiga bilden avslöjar inte så mycket, mer än att det klassiskt Volkswagen. Vilket ju i sig inte är det minsta konstigt.

 

Här är nya Golf 8 – helt avklädd
Här är nya Golf 8 – helt avklädd

Missa inte våra motorklipp:

 
Annons
Annons
Rulla till toppen