ams 11/2020: Laddbara suvar, guide till Sim-racing och heta Enyaq!

Torsdagen den 14 maj finns nya numret i butik. Som prenumerant får du den flera dagar tidigare – och en massa andra förmåner! Har du en digital prenumeration kan du läsa redan nu – och alla nummer ända sedan 2007!

ams 11/2020: Laddbara suvar, guide till Sim-racing och heta Enyaq!

Coronaklippen!

• Bilindustrin är hårt pressad med stopp i fabriker och ras i försäljningen. Men nu kan du hjälpa industrin – och dig själv. Vi har grävt fram de bästa "coronaklippen" på marknaden. Våra reportrar och krönikör ger också sina bästa tips. Läs den här!

Skodas nya familjefavorit?

Skodas kommande elsuv Enyaq har väckt enormt förhandsintresse. En rymlig familjefraktare med en prislapp som en halv Audi e-tron. Vi har provkört!

Begagnade folksportbilar!

Två tyskar – Audi TT och VW Scirocco – har båda slanka linjer och hög rolighetsfaktor när det svänger. Men vilken är det bästa begagnatköpet?

Din guide till simulator-racing!

Så här i coronatider kanske det äntligen är dags att få ordning på den virtuella racingmiljö du länge gått och suktat och funderat över. I ett fylligt reportage berättar vi om de olika spelen, om utrustningen du behöver och vilka tävlingar det finns för dig som vill lite mer.

Laddad tysk duell

Laddhybrider blir allt vanligare även i den populära suv-klassen. Vi har samlat ihop tre tyska mellanklassare – Audi Q5, BMW X3 och Mercedes GLC 300 e – i en tuff match för att hitta det bästa köpet. Läs testet här!

Sport av den gamla skolan

Möjligen är Porsche 718 Cayman GT4 inte helt politiskt korrekt eller tidsenlig med sin högvarvande sugmotor och sin sexväxlad manuella låda. Men vad gör det när den levererar sådana mängder körglädje? Vi har testat den.

Nybilsprislistan

Den perfekta guiden när du ska leta bil. Priser och viktigaste faktauppgifter om alla modeller på den svenska marknaden.


Vill du få tidningen snabbare och billigare?

Visst kan du knalla iväg till din tidningshandlare på torsdag och köpa tidningen över disk.

Men för den smarte har vi flera tips på att göra det enklare.

Prenumerera på papperstidningen (bonus ingår)

Som prenumerant får du inte bara tidningen billigare – du får den också flera dagar innan den finns ute i butik. Dessutom kan du läsa tidningen i e-format gratis på vår sajt eller i appen FLIPP.

Så här gör du för att prenumerera.

Bli digital prenumerant!

Du kan köpa e-tidningen som lösnummer. Priset är då 39 kronor.

Du kan också bli digital prenumerant på auto motor & sport och vår elbilssajt Recharge. Då får du tillgång till alla artiklar på sajterna inklusive våra premiumartiklar. Du får också ett premium-nyhetsbrev där veckans viktigaste nyheter sammanfattas. Du får också tillgång till vår unika begagnatdatabas där ägarna själva satt betyg på över 48.000 bilar. Du kan också läsa alla tester, provkörningar och begagnattester – i dagsläget över 3.700 tester. Du får dessutom förtur till våra event. Du kan också plussa på din digitala prenumeration med att få tidningen i e-format.