Superlastbilen från Scania

Här är lastbilen som passar en rockstjärna. Det är en Scania R480 men baktill finns ett specialbyggd hem i aluminum som har flera sovrum, ett komplett badrum och till och med ett garage med verkstad.

Superlastbilen från Scania

Motor 1 rapporterar om det nederländska företaget VAEX The Truck Traders som säljer lastbilen. Fronten är en  Scania R480-lastbil och utrustat med GPS, backkamera, parkeringssensorer. Sovhytten intakt med en nedfälldbar säng, vilket skapar ett litet sovrum längst fram på lastbilen.

Saker och ting blir ännu mer exklusivt längre bak i lastbilen. Den är utrustad med stora, dubbla skjutreglage som sträcker sig ut i köket och vardagsrummet som gör det inre utrymmet blir dramatiskt större. Scanian har ett komplett kök inklusive induktionshäll med fyra plattor, en stor ugn, samt en kyl och fryskombination som rymmer 185 liter. Vardagsrumet har även en stor soffa och en 32-tums TV, en av tre TV-apparater i hemmet.

Det finns ett stort sovrum och ett separat för barnen, det lilla sovrummet har en egen TV och ett eget Playstation. Alla använder samma badrum som är dekorerad i sten och inkluderar en stor dusch och standardspolande toalett. 

Scanian är utrustad för att hantera sådana saker eftersom den innehåller 750 liter sötvatten. Den har en 420 literstank för gråvatten och avloppsvattentanken är 200 liter. Ett varmvatten-tanksystem ger varmt vatten för både duschar och golvvärme. 

På baksidan av lastbilen finns ett garage som enligt uppgift har en arbetsbänk med verktygsskåp och ett eget litet kylskåp även ett handfat och en vattenslang. Dessutom finns även en tvättmaskin och en tummlare.  Dock är det oklart vad prislappen ligger på. 

A lot is closed due to corona. So why not buy your own hotel on wheels! Now for sale at VAEX - The Truck Traders:...

Posted by VAEX The Truck Traders on Tuesday, May 19, 2020
 
Skönt – nu är semestern räddad!
169
19