Förnuft och Känsla – BMW M440i xDrive Coupé

Nytt avsnitt av Förnuft och Känsla – nu med den designmässigt utskällda BMW M440i xDrive Coupé.

Förnuft och Känsla – BMW M440i xDrive Coupé

"Varför går alltid våra bilar sönder?" Efter fem minuter på Ös We Ring slutar fyrhjulsdriften i vår BMW M440i xDrive att fungera. Denna M4-light gillar uppenbarligen inte bankörning med friktionsdäck, utan går ner i nödläge för att inte överhetta fördelningsväxellådan.

Men den kvicknar strax till och har en hel del som talar för sig, som riktigt bra prestanda, hög komfort, massvis med avancerad teknik med bland annat mildhybridteknik, en skön motor och en av bilvärldens uppkäftigaste grillar.

0–100 km/h går på 4,2 sekunder, en M4 som kostar 200.000 kronor mer är bara 0,3 sekunder snabbare! Vi diskuterar givetvis bildesign; njurar, Hofmeister Kink, och vad BMW-ägarna tycker om märkets formgivning.

Tittarnas frågor handlar om känslor, BMW eller Audi, om att gömma sitt förnuft och om uppkörningar. klarade Alrik & Peder körkortet på första försöket?

Häng med på ännu ett avsnitt av Förnuft & Känsla där chefredaktör Alrik Söderlind och krönikör Peder Karlsson söker efter den optimala bilen som ger både maximalt med känslor och förnuft och säger exakt vad de tycker och känner.

Gillar du Fönuft & Känsla? Du hittar alla avsnitt här!
Följ oss gärna på Youtube: Det kan du göra här!

 

Riktigt härligt avsnitt!
29
7
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.