Bilkatalogen 2021 – i butik nu!

Årets Bilkatalog innehåller 2300 bilar – och tekniska data på alla modeller som säljs i Sverige! Men vi har också en annan tillkännagivelse ...

Bilkatalogen 2021 – i butik nu!

Idag står den i butik, Bilkatalogen 2021! För oss bil- och siffernördar är detta en årlig höjdpunkt. Timmar av förströelse, nya bilar att lära sig och förundras över.

Likt varje år har vi jobbat hårt för att leverera en fyllig produkt. Att ni är engagerade i Bilkatalogen märks också tydligt, samma dag som katalogprenumeranterna fått sina alster i brevlådan kom det mejl.

Thomas Hansson hörde av sig först. "Var är Audis elbilar, och Q7, och Q8", undrade han. Snart gick det upp för oss att ett litet fel smög sig in precis vid lämning.

Sidan 35 blev ersatt av en annons på grund av lite miss i vår kommunikation.

Av den anledningen bjussar vi på den sidan här, digitalt. Om du är nördig nog att skriva ut den och lägga in i katalogen, då förstår jag dig. Vi ber om ursäkt för missen och vill samtidigt rikta ett stort tack till Andreas Rehnberg som gjort den massiva samanställningen av all världens bilar även i år.

God läsning, till er alla!

/ Joakim Dyredand

Förresten – du missar väl inte höstens bästa erbjudande? 10 nummer av auto motor & sport + Bilkatalogen för endats 399 kronor!

Erbjudandet hittar du här!