Premiär idag: Här är Testlagsbloggen!

Följ med bakom kulisserna när vi testar bilar!
Annons

Hej och välkomna till Testlagsbloggen hos ams! Här är det tänkt att ni ska få följa med lite bakom kulisserna på vår testverksamhet, se vad vi håller på med för tillfället innan det hamnar i tidningen eller på sajten, samt ta del av mer personliga observationer och reflektioner från såväl fältet som skrivbordet.

Just nu håller vi på och testar tre laddhybridkombis i mellanklassen, närmare bestämt BMW 330e xDrive Touring, VW Arteon Shooting Brake eHybrid och Volvo V60 T6 Recharge.

Ett av våra testmoment är att vi utvärderar och jämför fjädringskomfort. Så här kan det se ut när vi gör den bedömningen. Testchef Mikael Johnsson vid ratten, Testredaktör John Eriksson som passagerare och reporter Elias Medelberg i baksätet. Vi kör alla konkurrenter i två olika hastigheter fram och tillbaka på samma väg direkt efter varandra, och vi analyserar både från fram- och baksätet. Därefter diskuterar vi bilarnas uppträdande, sammanfattar våra intryck, jämför med eventuellt tidigare tester och andra konkurrenter vi har kört innan vi sätter betyg på hur bilarna presterar i sin klass bland likvärdiga motståndare.

Har du en fråga till testlaget eller ett önskemål om någon bil vi borde testa? Hör av dig så försöker vi svara i mån av tid. Våra kontaktuppgifter hittar du här på hemsidan eller i tidningen.

Vid tangentbordet,

John Eriksson

Premiär idag: Här är Testlagsbloggen!
Just nu testar vi laddhybriderna BMW 330e xDrive Touring, VW Arteon Shooting Brake eHybrid och Volvo V60 T6 Recharge.
Annons
Annons
Rulla till toppen